Nokia 8.1 are clipul oficial de prezentare scăpat pe web cu puţin înainte de debutul oficial (Video)

1.854 ori
<b>Nokia 8.1 are clipul oficial de prezentare scăpat pe web cu puţin înainte de debutul oficial (Video)</b>În nici 24 de ore ar trebui să asistăm la un eveniment Nokia organizat în Dubai, care ne va aduce câteva terminale noi. Printre ele se numără şi Nokia 8.1, care tocmai a avut clipul oficial scăpat online.

În nici 24 de ore ar trebui să asistăm la un eveniment Nokia organizat în Dubai, care ne va aduce câteva terminale noi. Printre ele se numără şi Nokia 8.1, care tocmai a avut clipul oficial scăpat online.

Evenimentul are loc pe 5 decembrie şi va fi transmis pe pagina oficială YouTube HMD Global. Vor debuta 3 telefoane în cadrul unei conferinţe care loc în Dubai începând de la ora 17:00 (ora României). Totul vine sub hashtagul #ExpectMore şi ar trebui să vedem un posibil Nokia 7.1 Plus, care încă nu a debutat internaţional sub acest nume ci doar în varianta din China, Nokia X7. Apoi îl mai aşteptăm şi pe Nokia 2.1 Plus.

Teoretic ar fi cazul să vedem şi un Nokia 9 Penta Lens, dar şansele sunt sub 0.1% pentru aşa ceva, el fiind mai mult pregătit pentru MWC 2019. Revenind la Nokia 8.1, clipul sau de prezentare de 30 de secunde e destul de vag şi face referire doar la optica Zeiss, ecranul PureDisplay cu muchii înguste şi suportul HDR10. Ni se promite stabilizare optică a imaginii, captura low light superioară şi fotografii Portrait pe bază de AI.

În ultimele săptămâni au ieşit la iveală câteva dintre dotările lui Nokia 8.1, precum un procesor Snapdragon 710, 4 GB RAM şi 64 GB stocare, dar va exista şi o versiune cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Avem Android 9.0 Pie la bord în versiunea stock şi Android One este de asemenea în ecuaţie, plus o baterie de 3500 mAh. Ar trebui să aibă şi un ecran Full HD+ şi o cameră duala în spate.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×