ZTE pregătește un smartphone axat pe jocuri

1.012 ori
<b>ZTE pregătește un smartphone axat pe jocuri</b>ZTE este o companie chinezească care a crescut mult în ultimii 2 - 3 ani de zile. S-au impus puternic pe piața asiatică și ambițiile lor tind a deveni globale. Cel mai așteptat smartphone al lor este ZTE Era cu Tegra 3 quad-core care s-ar situa...

ZTE este o companie chinezească care a crescut mult în ultimii 2 - 3 ani de zile. S-au impus puternic pe piața asiatică și ambițiile lor tind a deveni globale. Cel mai așteptat smartphone al lor este ZTE Era cu Tegra 3 quad-core care s-ar situa într-o ligă selectă formată din Samsung Galaxy S III, HTC One X și LG Optimus 4X HD - ultimele două cu Tegra 3 quad-core ca și smartphone-ul chinezesc.

Pe contul lor de twitter a apărut o informație legată de un viitor smartphone specializat pe partea de gaming. Cel mai ambițios proiect din acest punct de vedere mi s-a părut Sony Xperia play care din păcate nu s-a impus în piață și Sony nu a prezentat un urmaș pentru telefonul care aducea o tastatură culisantă în genul celebrelor gamepad-uri PlayStation.

ZTE face afirmații mari și spune că așa ceva nu s-a mai văzut până acum. Mai avem de așteptat mai puțin de o săptămână pentru a vedea dacă-i ceva așa de spectaculos sau dacă va ajunge și în Europa. Să nu fie limitat doar la piața asiatică ca majoritatea telefoanelor ZTE de până acum.

Mă gândesc că va fi un smartphone cu Android. Importante vor fi aplicațiile / jocurile pe care le va aduce spre a pune în valoare capacitățile grafice. NVIDIA nu a reușit să aducă mulți dezvoltatori de aplicații pe Tegra 3. Au adus unele jocuri pe la E3, dar mai mult demo-uri și mai puțin jocuri gata de download din Google Play.

V-ar interesa un smartphone de gaming?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×