MWC 2012: Standul Nokia din Barcelona, definit de spiriduși, căști glossy, popcorn gratis! (Video)

2.158 ori
<b>MWC 2012: Standul Nokia din Barcelona, definit de spiriduși, căști glossy, popcorn gratis! (Video)</b>temp

încă o zi din această săptămână a premiilor Mobilissimo și încă un stand MWC 2012, astăzi cel de la Nokia. După ce ați câștigat premii urmărind prezentările noastre pentru standurile din Barcelona filmate de Zsolt, seria de concursuri continuă și azi premiul e mai consistent ca oricând. Revenind la stand, anul trecut Nokia nu a fost prezentă la MWC cu telefoane, deci nu avem termen de comparație. și totuși ne-am simțit excelent în acea zonă de la MWC dedicată companiei finlandeze.

Nokia nu s-a lăsat mai prejos decât rivalii săi și a mers pe umor, persoanele de la stand părând niște mici spiriduși, mereu gata să îți stea la dispoziție și răspundă la întrebări. Uitați-vă numai la cât de jucăuș și vesel era băiatul care ne-a prezentat Nokia Lumia 900. îmbrăcămintea celor de la stand mă ducea cu gândul la marinari (dungi albe/albastre), iar fiecare reprezentant Nokia avea un accesoriu trăznit, un ceas funky, o bască, o pereche de ochelari la modă sau ceva deosebit.

S-a mers mult pe alb pur și clar drept colorit pentru stand, plus zone colorate pentru modelele Lumia și o zonă interesantă Nokia Music. La tot pasul aveai la dispoziție căști glossy conectate la telefoane, pentru o audiție excelentă. Terminalele au fost expuse într-un mod ingenios, astfel încât puteai vedea de la distanță despre ce modele este vorba. Nokia a avut un stand separat pentru invitați și presa, acolo unde a avut loc și lansarea terminalelor anunțate în Barcelona. Acolo se intra pe bază de legitimație și aveam la discreție internet, băuturi, popcorn și înghețată. în plus, în acea zonă se afla și Nokia Gift Machine, unde dacă te înregistrai via Foursquare primeai un cadou.

Standul Nokia din Barcelona

Au fost și câteva persoane care au plecat acasă cu un telefon... norocoșii! Cei de la Nokia au fost foarte de treabă și ofereau câte o carte poștală vizitatorilor, cu șansa de a câștiga un telefon dacă îi lăsai să îți scaneze legitimația. în ce privește conferința, a fost o experiență neplăcută, după cum știți, dar nu ne-am supărat, mai ales că Nokia România au fost atât de amabili încât să contribuie cu mici cadouri la premiile noastre către cititori. Dacă vreți să știți ce ați ratat aveți aici conferința Nokia de la MWC 2012.

Iar dacă sunteți curioși ce bunătăți au adus finlandezii în Barcelona, e vorba de Nokia Lumia 900, primul lor handset Windows Phone de 4.3 inch, Nokia Lumia 610, primul low end Windows Phone de la Nokia și noile modele Asha (302 și 202), anunțate tot în Barcelona. Am pus mâna și pe un Nokia Lumia 800 alb și pe vedeta incontestabilă a showului, Nokia 808 PureView, cu a sa camera de 41 megapixeli și zoom lossless. Iată lista de hands-on-uri de la Nokia:

și acum momentul bunătăților! Astăzi avem pentru voi 5 pachete, fiecare conținând un pix, carnețel, lanyard, breloc cu poza Angry Birds, iar de la Mobilissimo un stick Nokia de 4GB pentru ocupantul primului loc. Regulile pentru a câștiga rămân aceleași ca aici. Vă urez baftă și vă reamintesc că un like pe Facebook sau un +1 pe Google+ pentru paginile Mobilissimo.ro sporesc șansele la câștigarea concursului.

MWC 2012: Standul Nokia din Barcelona, definit de spiriduși, căști glossy, popcorn gratis! (Video)

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×