Nokia 8208 scapat pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.367 ori
<b>Nokia 8208 scapat pe Internet</b>Telefonul Nokia 8208 iese in evidenta prin faptul ca este primul handset care nu face parte din seria N, dar care este un dual slider. Iata si prima imagine "scapata" pe Internet cu noul Nokia: Acest terminal axat pe functii muzicale isi va dezvalui...

Telefonul Nokia 8208 iese in evidenta prin faptul ca este primul handset care nu face parte din seria N, dar care este un dual slider. Iata si prima imagine "scapata" pe Internet cu noul Nokia:

Acest terminal axat pe functii muzicale isi va dezvalui publicului tastele sale cu functii media atunci cand display-ul va "aluneca" in jos, miscarea fiind familiara pentru dumneavoastra daca sunteti posesorul unui Nokia N95 8GB. Pe lista de specificatii a acestui 8208 se afla un jack de  3.5 mm pentru casti, o camera de 3 megapixeli, Assisted GPS si suport EV-DO Rev. A.

Data de lansare a acestui telefon nu este cunoscuta inca, dar va vom anunta de indata ce aflam. Trebuie sa recunoastem ca includerea in acelasi titlu a cuvantul "scapat" si a unui nume de telefon Nokia ne da emotii de fiecare data, deoarece banuim ca ar putea fi vorba despre mult-asteptatul "Tube", primul telefon al finlandezilor dotat cu touchscreen.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×