Nokia 8600 Luna devine oficial

Autor:  | Publicat în:  Nokia 22.977 ori
<b>Nokia 8600 Luna devine oficial</b>Cel mai nou terminal de la Nokia, Luna a intrat de curand in lumina reflectoarelor, dovedindu-se a fi un telefon stralucitor si foarte promitator. Avem de-a face cu un terminal quad-band GSM/EDGE dotat cu o camera de 2 megapixeli si ruland sistemul de...

Cel mai nou terminal de la Nokia, Luna a intrat de curand in lumina reflectoarelor, dovedindu-se a fi un telefon stralucitor si foarte promitator.

Avem de-a face cu un terminal quad-band GSM/EDGE dotat cu o camera de 2 megapixeli si ruland sistemul de operare Series 40. Pretul lui Nokia 8600 Luna il va depasi chiar si pe cel al celebrului iPhone cu 200 de dolari, costand  700 de dolari. Noul model este fabricat din otel inoxidabil si sticla, si mai ales acea parte din sticla poate deveni un motiv de regret pentru cei 700 de dolari pierduti in caz ca veti scapa telefonul pe podea.

Nu cunoastem inca operatorul cu care va colabora Nokia in cazul acestui telefon, dar stim ca Luna va fi lansat peste cateva luni, deci destul timp incat sa aflam mai multe detalii despre succesorul lui Sirocco. Va oferim in premiera si un preview video al acestui terminal, mentionand faptul ca Nokia 8600 are un display OLED, sloturi pentru carduri SD si 1GB de memorie onboard.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×