Bill Gates si Steve Jobs vorbesc presei

1.873 ori
<b>Bill Gates si Steve Jobs vorbesc presei</b>Punctul culminant al conferintei de IT numita D5 a fost cu siguranta momentul cand Bill Gates si Steve Jobs s-au aflat pe aceeasi scena, vorbind despre realizarile lor din ultimii ani. Pe un ecran de mari dimensiuni s-au putut vedea diverse filmulete,...

Punctul culminant al conferintei de IT numita D5 a fost cu siguranta momentul cand Bill Gates si Steve Jobs s-au aflat pe aceeasi scena, vorbind despre realizarile lor din ultimii ani.

Pe un ecran de mari dimensiuni s-au putut vedea diverse filmulete, primul din octombrie 1983, cand aveau loc primele vanzari de Mac-uri, iar Jobs il "curta" inca pe Gates. Un alt clip il arata pe Jobs prezentandu-l pe Bill Gates prin satelit la un eveniment Mac din 1997, iar cei doi purtau atunci discutii despre colaborarea Microsoft - Apple. Pe acest ton melancolic am putea spune s-a desfasurat D5, cu numeroase discutii legate de colaborarea celor doi de-a lungul anilor.

Jobs afirma ca Gates a construit prima companie de software din industrie, concentrandu-se pe softuri inaintea oricarei alte firme. Gates a replicat, spunand ca Jobs a vazut in 1977 potentialul unei masini de marketing de masa si a facut un "pariu" norocos cu Macintosh. Jobs a subliniat faptul ca partenerii pe care i-au avut cei doi de-a lungul timpului au fost de mare ajutor atrangand oameni de exceptie in domeniu.

Atat Jobs, cat si Gates au fost de acord ca anul 2007 este o perioada grozava in industria tehnologiei, amandoi mentionand interfatele 3D, dar si device-urile "post-PC", cum ar fi iPod sau iPhone. Cei doi au admis ca nu ar trebui sa existe concurenta intre Apple si Microsoft, mai ales ca gigantul creat de Gates este cel mai mare software developer pentru Mac-uri. Astfel parteneriatul inceput cu ani in urma este in continuare fructuos si vom vedea numeroase terminale si softuri, aparute ca rezultat al colaborarii dintre cei 2 giganti din domeniul IT.

Interviul se gaseste pe YouTube (va prezentam doar pima parte din cele 7):

Partile 2 - 7 le gasiti la adresa: http://www.youtube.com/profile?user=Kenzoki

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×