Cele mai bune 5 telefoane - (video review)

10.370 ori
<b>Cele mai bune 5 telefoane - (video review)</b>Cele mai bune 5 telefoane - (video review) Sunteti gata de a cumpara un nou terminal mobil? Este mai bine sa luati decizia cu ajutorul unor reviewuri detaliate, care va vor prezenta partile bune si defectele celor mai noi terminale: 5 best-rated phones...

Cele mai bune 5 telefoane - (video review)

Sunteti gata de a cumpara un nou terminal mobil? Este mai bine sa luati decizia cu ajutorul unor reviewuri detaliate, care va vor prezenta partile bune si defectele celor mai noi terminale:

Nokia N95

Costand 550$, telefonul dotat cu HSDPA include GPS si un ecran QVGA cu o rezolutie de 320x240 pixeli. Incorporand o camera de 5 megapixeli si un video recorder capabil sa inregistreze la o rezolutie de 640x480 pixeli, N95 va folosi la maxim cardurile de memorie microSD (de pana la 2 GB) pentru a stoca fisierele media create sau downloadate de utilizatori.  N95 dispune de un zoom digital de pana la 20X pentru obiecte aflate la distanta, exceland si din punct de vedere al capacitatilor sale audio, web sau GPS.

Palm Treo 755p

Palm Treo 755p

Treo 755p aduce sistemul de operare Palm OS din nou in top si va permite va faceti web surfing in reteaua EV-DO oferita de Sprint. Terminalul este destul de gros, masiv chiar, iar butoanele sale sunt putin prea mici, dar macar antena a disparut. Sistemul de operare specific Palm este usor de folosit, fiind neschimbat fata de versiunea prezenta pe Treo 700p. O interfata simpla face usoara trecerea de la o aplicatie la alta fara pic de lag. 755p include un calendar, un editor de documente numit Documents to Go, similar cu cel inclus in pachetul Windows Office Mobile. Si la capitolul streaming video telefonul se descurca excelent, suportand serviciul Sprint TV si evident exista si un music player care recunoaste fisiere MP3 pentru oamenii de afaceri care doresc sa se relaxeze in pauza dintre 2 sedinte.

Sony Ericsson W880i

Sony Ericsson W880i

Initial un zvon, terminalul soseste cu un music player de calitate si Bluetooth stereo. Ne vor consola acestea in lipsa conectivitatii 3G? Nu avem de-a face cu cel mai subtire telefon din lume, dar W880i este destul de usor de purtat la cei 9.4 mm grosime ai sai. Avand un display QVGA de 1.8 inch cu 262.000 de culori, telefonul se poate lauda cu cel mai revolutionar music player din domeniu, dotat cu numeroase functii de egalizator, cum ar fi popularul MegaBass de la Sony.

Motorola RAZR V3xx

Motorola RAZR V3xx

Modelul original de V3xx nu este atat de spectaculos cum este varianta sa aurita, dar serviciile si dotarile sunt aceleasi. Camera de 1.3 megapixeli, impreuna cu o extensie microSD si un radio HSDPA de calitate va vor convinge ca nu doar designul este atuul principal al terminalului. Stilul RAZR se impune totusi, atat de slim si la indemana, iar cand spunem la indemana ne referim si la pretul de 99.99$ dupa toate taxarile de rigoare.

Helio Ocean

Helio Ocean

Dotarile telefonului (in afara de EV-DO si GPS) includ o lista de contacte cu functie integrata de "detectare a prezentei" ce arata statusul contactelor pe o varietate de servicii de mesaje instant,  Exchange Server si ActiveSync integration(!) pentru oamenii de afaceri, descarcare de fotografii cu Helio UP, aplicatie de comunicare multi-client pentru Yahoo!, AOL, MSN, Gmail, si email, si un mecanism click-free web search – utilizatorii nu trebuie decat sa tasteze de pe monitorul de acasa pentru a cauta site-uri cu noul motor de cautare full-HTML.Modelul Ocean are si aplicatie Google Maps integrata, furnizeaza muzica PlaysForSure timp de 15 ore, ofera 200MB de memorie interna, avand si extensie microSD, USB, camera de  2 megapixeli si suport stereo Bluetooth. Acest model este asteptat sa apara pe rafturi in iunie 2007 pentru pretul de $295.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×