Nokia 8800 classic, imagini in premiera!

3.244 ori
<b>Nokia 8800 classic, imagini in premiera!</b>Telefonul din imaginile urmatoare este "proaspat" aprobat de catre FCC, iar site-urile de specialitate il numesc un mister din "familia" Sirocco. Totusi, la o privire mai atenta a patentelor sale descoperim si numele modelului, chiar daca putin sters:...

Telefonul din imaginile urmatoare este "proaspat" aprobat de catre FCC, iar site-urile de specialitate il numesc un mister din "familia" Sirocco. Totusi, la o privire mai atenta a patentelor sale descoperim si numele modelului, chiar daca putin sters: 8800 si o litera care nu se intelege exact, dar care ar putea fi "C".

Sa fie acesta Nokia 8800 Classic? Documentele oficiale ale celor de la FCC il numesc Nokia RM45 si se pare ca handsetul suporta conectivitate EGSM 900, GSM 1800 si 1900 plus feature-uri specifice pentru un terminal din seria Nokia Xpress (mesagerie audio). Lista de specificatii a misteriosului 8800c include 1GB de memorie interna, sincronizare cu PC-ul, MMS, instant messaging si email.

Nokia 8800 classic

Deoarece modelul ne pare foarte familiar aruncam o privire pe Google in cautarea sa si-l descoperim pe un site rusesc, pus la vanzare. Iata varianta sa Chinamobile, evident o "chinezarie" fata de telefonul original. Observati diferentele de design si display-ul mult mai mic, dat padul directional interesant al clonei din imaginea urmatoare.

Nokia 8800 - telefon chinezesc

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×