Nokia 8800 Princess Edition, telefonul pretios care valoreaza cat o masina

3.562 ori
<b>Nokia 8800 Princess Edition, telefonul pretios care valoreaza cat o masina</b>Goldstriker a anuntat un nou membru al familiei sale de telefoane de lux: Nokia 8800 Princess Edition, care va fi pus in vanzare in magazinul Colette din Paris, incepand cu luna ianuarie a anului 2009. Nokia 8800 Princess Edition va costa aproape 13.000...

Goldstriker a anuntat un nou membru al familiei sale de telefoane de lux: Nokia 8800 Princess Edition, care va fi pus in vanzare in magazinul Colette din Paris, incepand cu luna ianuarie a anului 2009.

Nokia 8800 Princess Edition va costa aproape 13.000 de euro si va sosi impodobit cu diamante de 8.2 carate pe partea frontala si cea din spate, finisare din platina si cu o carcasa fabricata manual si impodobita cu piele, granit sau marmura. In ce priveste lista de specificatii, ea este aceeasi cu cea a unui Nokia 8800 standard, dar nu pentru dotari vor achizitiona terminalul cumparatorii sai, ci pentru luxul pe care-l defineste.

Personal, consideram ca handsetul este un mare kitsch, in ce priveste lookul, el aratand destul de "ieftin", avand in vedere valoarea sa reala. Avem o provocare pentru Goldstriker: impodobirea unui telefon Android cu diamante, lucru putin probabil, avand in vedere ca "bogatii" prefera terminalele simple, fara softuri predispuse la buguri.

Sursa: Intomobile.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×