Cruzime cu gadgeturi - Will It Blend este acum aplicatie pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.040 ori
<b>Cruzime cu gadgeturi - Will It Blend este acum aplicatie pe iPhone</b>Mai tineti minte celebrul show "Will It Blend"? Acesta e difuzat pe web si are ca scop zdrobirea si distrugerea celor mai populare gadgeturi cu ajutorul unui mixer marca Blendtec. Iata ca showul are acum si o aplicatie iPhone pe masura sa: Aceasta va...

Mai tineti minte celebrul show "Will It Blend"? Acesta e difuzat pe web si are ca scop zdrobirea si distrugerea celor mai populare gadgeturi cu ajutorul unui mixer marca Blendtec. Iata ca showul are acum si o aplicatie iPhone pe masura sa:

Aceasta va ofera sansa de a viziona 20 de episoade "Will It Blend" la pretul de 1.99 dolari, o geniala metoda de marketing pentru performantele mixere. Deja serialul este un hit printre pasionatii de technologie, prin mixer trecand iPod-uri, iPhone-uri, mingi de golf, becuri si multe altele.

Aveti vreun gadget care ar putea scapa nevatamat din mixer? Imposibil... Daca nu ne credeti, urmariti episoadele Will It Blend si ramaneti uimiti de calitatea si puterea mixerelor. Si totul chiar de pe iPhone, cu ajutorul unei aplicatii cu interfata user friendly.

Sursa: Crunchgear.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×