Nokia 9 apare în benchmark-uri, cu rezultate peste Xiaomi Mi 6 şi OnePlus 5; Iată scorurile din GeekBench

4.668 ori
<b>Nokia 9 apare în benchmark-uri, cu rezultate peste Xiaomi Mi 6 şi OnePlus 5; Iată scorurile din GeekBench</b>Recent am avut parte de o mega-scăpare cu Nokia 9, smartphone din categoria high-end ce va fi anunțat oficial în această vară cel mai probabil. Avem de-a face cu un terminal echipat cu cameră duală ce astăzi apare și în benchmark-uri, semn că

Zilele trecute ne-au adus o mega scăpare a lui Nokia 9, marele flagship aşteptat cu nerăbdare de fani. Am văzut atunci fotografii hands on cu terminalul acoperit de o husă specială şi am aruncat o privire şi peste interfaţa camerei. Acum apare un benchmark pentru acelaşi terminal, cu scoruri respectabile.

Nokia 9

E vorba despre GeekBench, iar terminalul este listat drept HMD Global TA-1004. Apare cu procesorul Snapdragon 835 şi 4 GB RAM, exact cum ne aşteptam, iar ca OS avem Android 7.1.1. Obţine 2255 puncte în testul single-core şi 7770 în cel multi-core. Având în vedere că o scăpare recentă a lui OnePlus 5 indică scoruri de 1963/6687 puncte în aceleaşi test, putem spune că Nokia 9 stă foarte bine, depăşind noul flagship OnePlus.

Xiaomi Mi 6 testat în GeekBench dezvăluie rezultate cu 10% mai mici decât Nokia 9, dar trebuie spus ceva foarte important aici. Comparăm mere cu pere oarecum, pentru că Nokia 9 a fost testat în GeekBench 3, iar OnePlus 5 şi Xiaomi Mi 6 în varianta GeekBench 4. Realizând o comparaţie cu testele noastre cu GeekBench 3 pe Galaxy S8, aflaţi că acela atinge 1987 puncte în testul single core şi 7051 în cel multi core. 

Astfel, chiar şi în acest caz triumfă noul Nokia. Aşteptam acum să vedem şi scăpări mai consistente şi să aflăm cum stăm cu data lansării şi preţul.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×