Nokia Heart apare în GFXBench; smartphone de buget a cărui 'inimă' este tot un procesor SD430

1.132 ori
<b>Nokia Heart apare în GFXBench; smartphone de buget a cărui 'inimă' este tot un procesor SD430</b>În vreme ce majoritatea dintre noi așteptăm lansarea unui flagship veritabil pe piață, iată că între timp compania finlandeză lucrează și la alte terminale din zona de buget. Modelul cu numele de cod Nokia Heart tocmai ce și-a făcut apariția în baza de

Cu toate că publicul așteaptă cu nerăbdare lansarea unui flagship Nokia pe piață în perioada următoare, se pare că firma finlandeză pare a fi mai concentrată pe dezvoltarea de terminale de buget. După Nokia 6 va urma un terminal ce pentru moment este cunoscut sub numele de cod Nokia Heart și care astăzi își prezintă o serie dintre dotările hardware prin intermediul testului benchmark GFXBench pe care îl vedeți mai jos.

Nokia

Smartphone-ul de față sosește cu un display HD de 5.2 inch, cu un procesor Qualcomm Snapdragon 430 de 1.4 GHz și cu 2 GB memorie RAM la bord. Avem doar 16 GB de stocare flash (doar 9 GB disponibili pentru utilizator), o cameră foto principală de 13 megapixeli cu autofocus și bliț LED și un senzor frontal de 8 megapixeli.

Acesst terminal rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat și cam aici se opresc informațiile pe care le avem pentru moment. Ne putem aștepta la un soi de versiune Lite pentru Nokia 6 și totodată la un telefon care să păstreze design-ul modelului lansat anterior pe piața din China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×