Nokia a vândut 4.4 milioane de telefoane Lumia În ultimul trimestru; Iată performanțele companiei!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 914 ori
<b>Nokia a vândut 4.4 milioane de telefoane Lumia În ultimul trimestru; Iată performanțele companiei!</b>Cu câteva zile în urma aflam detalii preliminare cu privire la performanțele financiare ale celor de la Nokia pe ultimul trimestru din 2012 și descopeream că lucrurile ar putea să nu fie atât de rele. Astăzi ne-au sosit rezultate noi, care includ...

Cu câteva zile în urma aflam detalii preliminare cu privire la performanțele financiare ale celor de la Nokia pe ultimul trimestru din 2012 și descopeream că lucrurile ar putea să nu fie atât de rele. Astăzi ne-au sosit rezultate noi, care includ vânzări de 4.4 milioane de unități Lumia în trimestrul 4 al anului trecut.

Secțiunea de Terminale și Servicii a finlandezilor a ajuns aproape de profit în acest trimestru, ea fiind undeva între amortizarea costurilor și 2% profit. Nokia ar fi vândut 86.3 milioane de smartphone-uri în trimestrul 4, dintre care 4.4 milioane terminale Lumia. Nu trebuie să ne bucurăm prea tare legat de aceste numere totuși, deoarece Nokia a vândut un număr similar de handseturi Lumia și în trimestrul 2 al anului trecut și acum avea modele și mai tentante în oferta.

înainte să apară cifre de acest gen, Nokia se declară optimistă, afirmând că a vândut mai bine decât se aștepta. Informațiile oficiale vor sosi într-un anunț pe data de 24 ianuarie, atunci când Nokia ne va dezvălui rezultatele financiare complete pe întreg anul 2012. Compania a avertizat deja să nu ne așteptam la un prim trimestru din 2013 prea bun, această perioadă fiind în mod tradițional una mai slabă la capitolul vânzări, deoarece publicul a cheltuit mai mult în perioada sărbătorilor și acum strânge cureaua.

Așteptările sunt la nivelul a unei pierderi de 2% pentru segmentul de Terminale și Servicii pentru primul trimestru. Sunt tare curios să aflu și câte modele Nokia Lumia 920 au fost vândute, acesta fiind cel mai atractiv handset al companiei la momentul actual.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×