Nokia A110 (Normandy) - telefonul cu Android, apare În AnTuTu; Rulează Android 4.4.1 KitKat

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.325 ori
<b>Nokia A110 (Normandy) - telefonul cu Android, apare În AnTuTu; Rulează Android 4.4.1 KitKat</b>După ce ieri vedeam&nbsp;câteva imagini cu presupusul telefon Nokia cu Android la bord, cunoscut drept Normandy, iată că astăzi descoperim și existența acestui device în benchmark-ul AnTuTu. &nbsp; Cu această ocazie ni se confirmă și...

După ce ieri vedeam câteva imagini cu presupusul telefon Nokia cu Android la bord, cunoscut drept Normandy, iată că astăzi descoperim și existența acestui device în benchmark-ul AnTuTu.

Cu această ocazie ni se confirmă și specificațiile terminalului, după cum aflați în rândurile următoare. Rețineți că e posibil să fie vorba doar de un prototip, deci nu trebuie să ne entuziasmăm prea tare. Terminalul are o cameră de 5 megapixeli, rezoluție a ecranului de 854 x 480 pixeli și rulează Android 4.4.1 KitKat.

Aceste capturi de ecran au fost postate pe rețeaua de socializare chineză Weibo, iar handsetul este trecut cu numele de cod A110. El folosește un procesor Qualcomm Snapdragon de identitate necunoscută, iar din câte știm noi el ar trebui să aibă un ecran de 4 inch și două sloturi SIM. Un lucru e sigur: mai avem de așteptat până ce acest model să devină realitate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×