Telefonul Nokia Normandy cu Android din nou În imagini; Vedem și cum a personalizat Nokia Android!

1.792 ori
<b>Telefonul Nokia Normandy cu Android din nou În imagini; Vedem și cum a personalizat Nokia Android!</b>Nici o zi fără o scăpare marca @evleaks, de această dată legată de un subiect fierbinte: Nokia și Android. Telefonul Nokia Normandy e deja subiect de zvonuri de luni bune și am văzut deja câteva imagini cu handsetul, iar azi vedem pentru prima...

Nici o zi fără o scăpare marca @evleaks, de această dată legată de un subiect fierbinte: Nokia și Android. Telefonul Nokia Normandy e deja subiect de zvonuri de luni bune și am văzut deja câteva imagini cu handsetul, iar azi vedem pentru prima oară și interfața sa.

Observați că Nokia a aplicat o customizare experienței Android, care amintește mai degrabă de MeeGo sau Jolla decât de Androidul clasic. Acele "widgeturi" dacă le pot spune astfel de pe captura din stânga amintesc chiar puțin de Symbian. Putem deduce multe din aceste imagini, dacă ne uităm cu atenție.

Pentru început toate numele de pe ecran sunt indiene, semn că telefonul e testat în India și că ar putea avea un preț scăzut și să fie destinat piețelor emergente. Apoi nu avem nici urmă de cameră frontală sau de opțiunea de apelare video, deci e posibil ca handsetul să fie low end. în plus, Nokia Normandy pare a fi un model dual SIM. Dacă Nokia Lumia 520 a fost un mega hit cu Windows Phone, vă dați seama ce prăpăd ar face o alternativă cu Android?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×