Nokia pregateste un telefon high-end, bazat pe platforma Maemo

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.466 ori
<b>Nokia pregateste un telefon high-end, bazat pe platforma Maemo</b>Reuters ne informeaza ca am putea asista la debutul unui nou telefon high-end produs de Nokia si prezentat oficial in cadrul showului Nokia World 2009, de saptamana viitoare. Acest nou model va rula sistemul de operare Maemo si nu Symbian. In cadrul lui...

Reuters ne informeaza ca am putea asista la debutul unui nou telefon high-end produs de Nokia si prezentat oficial in cadrul showului Nokia World 2009, de saptamana viitoare. Acest nou model va rula sistemul de operare Maemo si nu Symbian.

In cadrul lui Nokia World 2009 vom mai vedea in actiune primul mini laptop al finlandezilor, Nokia Booklet 3G, Internet tabletul N900 si handsetul high end dotat cu Maemo. Va reamintim ca N900 este bazat de asemenea pe Maemo 5 si se pare ca Nokia tinde tot mai mult sa migreze spre utilizarea lui Symbian doar pe terminalele sale low end.

Telefonul cu acest OS la bord ar trebui sa fie in sfarsit un raspuns marca Nokia la Apple iPhone, desi N97 ar fi trebuit sa aiba acest rol, dar vanzarile sale slabe indica preferinta publicului pentru alte modele. E deja clar faptul ca Maemo este o platforma mai flexibila decat Symbian si ramane de vazut cate viitoare modele Nokia vor adopta acest OS.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×