Nokia anunta telefonul 5800, editia Star Trek, cu phaser bonus

2.700 ori
<b>Nokia anunta telefonul 5800, editia Star Trek, cu phaser bonus</b>Daca va mai amintiti, Nokia 5800 XpressMusic a fost depistat pentru prima oara in filmul The Dark Knight, pe vremea cand era cunoscut drept Nokia Tube. Ei bine, iata ca terminalul isi asociaza din nou numele cu un film, de aceasta data cu Star Trek, in...

Daca va mai amintiti, Nokia 5800 XpressMusic a fost depistat pentru prima oara in filmul The Dark Knight, pe vremea cand era cunoscut drept Nokia Tube. Ei bine, iata ca terminalul isi asociaza din nou numele cu un film, de aceasta data cu Star Trek, in noua sa varianta.

Nokia tocmai a lansat editia Star Trek a lui 5800 XpressMusic, o varianta speciala disponibila la liber prin Vodafone, Orange, T-Mobile si O2. Terminalul va sosi cu screen savere animate Star Trek, 3 wallpaper-uri cu aceeasi tematica si 8 sonerii exclusive Star Trek. In plus, ca bonus, handsetul va include si o aplicatie phaser, pentru fanaticii celebrului fenomen SF.

Daca noul film Star Trek va fi un succes sau nu, doar timpul o poate spune, asta in vreme ce Nokia 5800 XpressMusic este un succes, cu siguranta, sau cel putin asa arata vanzarile sale. Cu ce film ati asocia celalalt handset Nokia dotat cu touchscreen, N97?

[Via: Boygeniusreport.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×