Nokia anunta telefonul muzical 5630 XpressMusic

4.380 ori
<b>Nokia anunta telefonul muzical 5630 XpressMusic</b>Cu o saptamana inainte de Mobile World Congress 2009, Nokia anunta lansarea unui nou telefon muzical, 5630 XpressMusic. Acesta este bazat pe platforma Series S60 si este considerat cel mai subtire terminal care suporta platforma de gaming N-Gage, avand o...

Cu o saptamana inainte de Mobile World Congress 2009, Nokia anunta lansarea unui nou telefon muzical, 5630 XpressMusic. Acesta este bazat pe platforma Series S60 si este considerat cel mai subtire terminal care suporta platforma de gaming N-Gage, avand o grosime de doar 12mm.

Nokia 5630 XpressMusic soseste cu serviciile Comes with Music si Share on Ovi, un card microSD de 4 GB si o functie de recunoastere a melodiilor prin comanda vocala ("say and play" - rostiti numele melodiei/artistului si telefonul ii va da "play"). Noul handset muzical vine si cu un port audio de 3.5 mm pentru casti, radio FM si Internet radio, dar si Bluetooth Stereo.

Nokia 5630 XpressMusic

Lista de specficatii a noului terminal include si suport pentru conectivitate HDSPA, o interfata care foloseste widgeturi si o camera de 3.2 megapixeli, cu blitz dual LED, zoom de 4x si suport pentru inregistrare video. Telefonul va fi lansat in cel de-al doilea trimestru al acestui an si va fi disponibil la pretul de 199 de euro (fara taxe).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×