Nokia anunta telefonul Nokia 2730 Classic, cel mai accesibil handset 3G al finlandezilor

Autor:  | Publicat în:  Nokia 10.543 ori
<b>Nokia anunta telefonul Nokia 2730 Classic, cel mai accesibil handset 3G al finlandezilor</b>Nokia a anuntat astazi nu mai putin de 3 noi telefoane cu acces la Internet, menite sa fie lansate pe pietele emergente. Acestea sunt Nokia 2720 fold, Nokia 7020 si nu in cele din urma, Nokia 2730 classic, pe care il puteti admira mai jos. Acest handset...

Nokia a anuntat astazi nu mai putin de 3 noi telefoane cu acces la Internet, menite sa fie lansate pe pietele emergente. Acestea sunt Nokia 2720 fold, Nokia 7020 si nu in cele din urma, Nokia 2730 classic, pe care il puteti admira mai jos.

Acest handset este cel mai accesibil telefon 3G Nokia, urmand sa soseasca la pretul de 80 de euro in cel de-al treilea trimestru al acestui an. Terminalul ofera acces rapid la Internet, o experienta deosebita de browsing si se va potrivi ca o manusa publicului de pe pietele emergente, care, conform studiilor ar prefera sa intre pe Internet de pe telefonul mobil, mai degraba decat de pe PC.

Nokia 2730 Classic

Pentru a se conforma acestor preferinte, Nokia si-a dotat telefoanele cu suport Internet cu solutii si servicii relevante, gen Ovi Mail sau Nokia Life Tools.

press

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×