MWC 2017: Nokia ar pregăti şi un flagship pentru perioada următoare; Indicii apar într-un interviu cu Juho Sarvikas, CPO HMD Global

1.076 ori
<b>MWC 2017: Nokia ar pregăti şi un flagship pentru perioada următoare; Indicii apar într-un interviu cu Juho Sarvikas, CPO HMD Global</b>Mulţi se aşteptau să vadă şi un flagship Nokia la evenimentul de la MWC 2017, eventual acel Nokia P1 sau Nokia 8, care au tot scăpat pe web în ultimele luni. Nu s-a concretizat un astfel de model, dar indicii cu privire la un terminal high end au apărut..

Mulţi se aşteptau să vadă şi un flagship Nokia la evenimentul de la MWC 2017, eventual acel Nokia P1 sau Nokia 8, care au tot scăpat pe web în ultimele luni. Nu s-a concretizat un astfel de model, dar indicii cu privire la un terminal high end au apărut într-un interviu realizat de Mynokiablog cu Juho Sarvikas. El este Chief Product Officer la HMD Global.

Întrebările au venit din partea cititorilor şi fanilor în cadrul acestui interviu. Juho a afirmat că nu este chiar fan al trendului modelelor battery phone, cu unităţi de 5.000 mAh, pentru că nu vrea să transforme telefonul în power bank. Am aflat şi că motivul pentru care a fost ales un Android curat e simplitatea experienţei şi intuitivitatea sa.

Ca şi la evenimentul de duminică, oficialul a insistat pe actualizările de securitate, pentru a câştiga încrederea publicului. Designul pur scandinav a fost amintit în interviu, dar şi un indiciu că Nokia poate activa fără probleme în zona terminalelor de 50 de dolari, dar şi în cea high end.

Iată un citat din spusele lui Juho: "Când vine vorba de flagship-uri, luând în calcul această filosofie de design şi competentele noastre, putem avea o abordare unică şi la alte zone de preţ". Având în vedere cât de bine a fost primit Nokia 6 şi cât de bine arată chiar şi Nokia 5 şi 3, aşteptam să vedem care e abordarea de design pentru flagship pe viitor.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×