Nokia 7 și Nokia 8 ar urma să debuteze în perioada mai-iunie; modele upper mid-range cu procesor SD660

1.900 ori
<b>Nokia 7 și Nokia 8 ar urma să debuteze în perioada mai-iunie; modele upper mid-range cu procesor SD660</b>În vreme ce mai toți așteptăm ca Nokia să lanseze pe piață un nou terminal flagship, iată că astăzi descoperim detalii despre alte două produse din zona mid-range pe care HMD Global plănuiește să le lanseze în perioada următoare. Este vorba despre Nokia

Dacă ne luăm după scăparea de astăzi, s-ar părea că mai avem ceva de așteptat până la flagship-ul Nokia și asta pentru că HDM Global are în plan să își creeze mai întâi un portofoliu generos de modele mid-range. Un zvon recent ajuns în mediul online scoate la iveală faptul că Nokia pregătește la ora actuală două noi terminale mobile numite Nokia 7 și Nokia 8, un soi de produse upper mid-range.

Se menționează aici că Nokia 7 va oferi un display cu rezoluție Full HD, în vreme ce Nokia 8 se va bucura de un panou arătos cu rezoluție Quad HD. Ambele vor opta pentru carcase metalice, pentru panouri frontale cu muchii înguste în jurul ecranului, iar design-ul camerei foto se va schimba comparativ cu cel oferit pe modele precum Nokia 3, 5, 6.

Vom mai primi și procesoare Qualcomm Snapdragon 660 la bord (chipset ce recent și-a făcut apariția în AnTuTu), tehnologia de încărcare rapidă și scanner de amprente. Se aduce în discuție și posibilitatea ca Nokia 8 să vină cu optică Zeiss, dar totul la stadiul de simplă speculație.

Data lansării acestor noi modele ar fi programată pentru intervalul mai-iunie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×