Nokia 7 și Nokia 8 ar urma să debuteze în perioada mai-iunie; modele upper mid-range cu procesor SD660

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.832 ori
<b>Nokia 7 și Nokia 8 ar urma să debuteze în perioada mai-iunie; modele upper mid-range cu procesor SD660</b>În vreme ce mai toți așteptăm ca Nokia să lanseze pe piață un nou terminal flagship, iată că astăzi descoperim detalii despre alte două produse din zona mid-range pe care HMD Global plănuiește să le lanseze în perioada următoare. Este vorba despre Nokia

Dacă ne luăm după scăparea de astăzi, s-ar părea că mai avem ceva de așteptat până la flagship-ul Nokia și asta pentru că HDM Global are în plan să își creeze mai întâi un portofoliu generos de modele mid-range. Un zvon recent ajuns în mediul online scoate la iveală faptul că Nokia pregătește la ora actuală două noi terminale mobile numite Nokia 7 și Nokia 8, un soi de produse upper mid-range.

Se menționează aici că Nokia 7 va oferi un display cu rezoluție Full HD, în vreme ce Nokia 8 se va bucura de un panou arătos cu rezoluție Quad HD. Ambele vor opta pentru carcase metalice, pentru panouri frontale cu muchii înguste în jurul ecranului, iar design-ul camerei foto se va schimba comparativ cu cel oferit pe modele precum Nokia 3, 5, 6.

Vom mai primi și procesoare Qualcomm Snapdragon 660 la bord (chipset ce recent și-a făcut apariția în AnTuTu), tehnologia de încărcare rapidă și scanner de amprente. Se aduce în discuție și posibilitatea ca Nokia 8 să vină cu optică Zeiss, dar totul la stadiul de simplă speculație.

Data lansării acestor noi modele ar fi programată pentru intervalul mai-iunie.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×