Nintendo ar intenţiona să lanseze 2-3 jocuri pentru mobil în fiecare an în perioada următoare

1.110 ori
<b>Nintendo ar intenţiona să lanseze 2-3 jocuri pentru mobil în fiecare an în perioada următoare</b>Putem spune că Nintendo a dat lovitura odată cu lansarea titlului Super Mario Run pe platforma iOS, joc care cu siguranță va ajunge în perioada următoare și pe Android. Aflăm astăzi din partea companiei faptul că un număr de 2 sau 3 jocuri vor fi

Dacă Sony are de gând să aducă 10 jocuri PlayStation pe mobil în perioada următoare, nici Nintendo nu stă degeaba şi a promis că va lansa 2-3 jocuri special pentru smartphone-uri pe an. Vestea vine după succesul lui Pokemon GO, dar şi al lui Super Mario Run, chiar dacă ambele sunt genul de jocuri care pălesc rapid ca popularitate după 2-3 luni.

Pe lista Nintendo de release-uri viitoare se numără Animal Crossing şi Fire Emblem, dar nu excludem noi lansări din universul Mario sau Pokemon. Sperăm şi la o lansare de joc Zelda pe tablete şi telefoane, chiar dacă un titlu de genul ar fi ceva mai solicitant pentru hardware-ul actual. Ce e cert e că deocamdată Nintendo se ocupă de portofoliul de jocuri pregătite pentru Nintendo Switch şi strategia mobile e pe locul doi.

Japonezii încă încearcă să găsească o metodă ideală de monetizare, pentru că publicul nu a fost deloc mulţumit să cheltuiască 10 euro pe Super Mario Run, iar pe de altă parte Pokemon GO nu a generat prea multe venituri pentru Nintendo, ei oferind doar proprietate intelectuală acolo şi Niantic ducând greul. Nintendo a organizat recent un sondaj prin care întreba gamerii cât ar fi dispuşi să platească pentru un joc, pentru a înţelege ce preţ ar fi mai potrivit pe viitor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×