Nokia ar putea da În judecată HTC pentru designul noilor sale telefoane Windows Phone 8

1.245 ori
<b>Nokia ar putea da În judecată HTC pentru designul noilor sale telefoane Windows Phone 8</b>Dacă vi s-a părut că HTC 8X, noul telefon Windows Phone 8 anunțat de HTC cu o săptămână în urma seamănă cu un Nokia Lumia, ei bine nu v-ați înșelat. Se pare că și celor de la Nokia le este evidentă asemănarea, iar acum o sursă internă,...

Dacă vi s-a părut că HTC 8X, noul telefon Windows Phone 8 anunțat de HTC cu o săptămână în urma seamănă cu un Nokia Lumia, ei bine nu v-ați înșelat. Se pare că și celor de la Nokia le este evidentă asemănarea, iar acum o sursă internă, apropiată de compania finlandeză afirma că producătorul seriei Lumia s-ar pregăti să dea HTC în judecată.

Problema în acest caz este că HTC 8X este considerat prea similar lui Nokia Lumia 820, cel puțin din față. Sincer vorbind nici un Nokia Lumia 900 văzut din față nu e foarte diferit de Samsung Omnia 7, de exemplu. îmi vine greu să cred că se va ajunge la proces, mai ales că Nokia și HTC sunt parteneri Microsoft si Windows Phone, iar o fractură între ele ar împinge HTC definitiv către Android. S-a tot vorbit despre o posibilă încheiere a parteneriatului dintre HTC și Microsoft, mai ales că taiwanezii nici nu au vreun terminal Windows 8 pregătit pentru valul de lansare din octombrie.

în plus, ultimul lucru de care Nokia are nevoie e un proces și dacă vrea neapărat să caute un copiator, ar face bine să compare Nokia Lumia 800 cu un iPod Nano de nouă generație. Acela ar fi un proces cu adevărat interesant și mă mir că nu s-a seziat Nokia până acum. Voi ce credeți, se va ajunge la proces între Nokia și HTC?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×