Fotografie făcută cu Samsung Galaxy Nexus 2?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.322 ori
<b>Fotografie făcută cu Samsung Galaxy Nexus 2?</b>Pe Picasa a fost uploadată o fotografie făcută cu un smartphone denumit Samsung Galaxy GT-I9260. Știți că Samsung Galaxy Nexus din prezent mai este numit și Samsung GT-I9250. De aici a rezultat concluzia că am avea de-a face cu prima fotografie...

Pe Picasa a fost uploadată o fotografie făcută cu un smartphone denumit Samsung Galaxy GT-I9260. Știți că Samsung Galaxy Nexus din prezent mai este numit și Samsung GT-I9250. De aici a rezultat concluzia că am avea de-a face cu prima fotografie făcută de Nexus 2, urmașul lui Galaxy Nexus.

Telefoanele Nexus sunt rezultatul unui parteneriat între Google și alte companii ce produc hardware Android. Nexus One a fost fabricat cu HTC, Nexus S și Galaxy Nexus cu Samsung. Existau informații cum că la sfârșit de an vom avea mai multe telefoane Nexus de la Motorola, Samsung, LG. Cel puțin de la Samsung se pare că va apărea un smartphone din această serie apreciată pentru libertatea ce o oferă în a testa orice custom ROM fără a pierde garanția cât și pentru Android oferit nativ, fără vreo interfață grafică care să știrbească din experiența oferită.

Zvonurile legate de Nexus 2 aduc și unele detalii tehnice: display Super AMOLED de 4.65 inch, cameră de 8 Megapixeli, baterie mai mare, 2 GB RAM, procesor quad-core. Va trebui să apară și un nou soft Android. Android 4.1.1 abia ce a fost lansat, să vedem dacă va fi 4.1.2 sau se trece direct la 5.0, deși ar fi ceva cam devreme.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×