Nokia Asha 308 și 309 - telefoane ieftine cu Asha Touch, sistem de operare bazat pe swipe

3.238 ori
<b>Nokia Asha 308 și 309 - telefoane ieftine cu Asha Touch, sistem de operare bazat pe swipe</b>Telefoanele Asha se bucură de succes la public în țările cu o piață emergentă, sunt ieftine, solide, funcții de bază, design plăcut. Acum au adus alte două modele: Nokia Asha 308 și Asha 309. Sunt poziționate drept cele mai ieftine telefoane...

Telefoanele Asha se bucură de succes la public în țările cu o piață emergentă, sunt ieftine, solide, funcții de bază, design plăcut. Acum au adus alte două modele: Nokia Asha 308 și Asha 309. Sunt poziționate drept cele mai ieftine telefoane cu touch ale companiei finlandeze, au fost targetate și ca telefoane inteligente / smartphone-uri.

Interfața touch se bazează pe swipe. Pot fi instalate aplicații, există un market deschis celor interesați să-și posteze jocurile & aplicațiile și pe seria Asha. Ambele modele dispun de un display de 3 inch făcut a fi rezistent la zgârieturi, display capacitiv, cameră foto de 2 Megapixeli, speaker puternic și sistemul de operare bazat Asha Touch de care spuneam mai sus că se bazează pe swipe. Presupun că vă amintiți de Nokia N9 cu MeeGo a cărui interfață touch era gândită într-un mod similar.

Nokia Asha 309

Asha Touch permite o navigare rapidă printr-un gest de tip swipe între lansatorul de aplicații cu tot conținutul adiacent, My Screen ce se personalizează cu contactele, aplicații și scurtăturile dorite și al treilea ecran cu cele mai utilizate aplicații de pe smartphone.

Nokia Asha 308

Ca navigarea pe web să se facă cât mai rapid au adus Nokia Xpress Browser, permite o vizualizare fluentă a YouTube direct în browser, stream-ul se încarcă și este redat în video player-ul telefonului. Facebook, Twitter și alte aplicații de socializare sunt preîncărcate pe Asha 308 și 309 din fabrică.

Nokia Asha 309

Se oferă peste 40 de jocuri în mod gratuit. Dintre acestea se remarcă FIFA 2012, Tetris, Need For Speed The Run. Includ Nokia Maps 2.0, dar poziționarea se face via Wi-Fi. Diferența dintre Nokia Asha 308 și 309 este că primul aduce dual-sim.

Disponibile din Q4 2012 la un preț fără semnarea unui contract de 99 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×