Allview anunță actualizări Android 4.1 Jelly Bean pentru produsele sale și o nouă tabletă!

1.744 ori
<b>Allview anunță actualizări Android 4.1 Jelly Bean pentru produsele sale și o nouă tabletă!</b>Compania autohtonă Allview a participat la târgul IAW de la Koln, ocazie cu care a anunțat adoptarea sistemului de operare Android 4.1 Jelly Bean, care va fi oferit ca actualizare pe produsele sale compatibile. în plus, acest OS va sosi și...

Compania autohtonă Allview a participat la târgul IAW de la Koln, ocazie cu care a anunțat adoptarea sistemului de operare Android 4.1 Jelly Bean, care va fi oferit ca actualizare pe produsele sale compatibile. în plus, acest OS va sosi și preinstalat pe terminale viitoare. Android Jelly Bean va debuta pe noul lot de tablete Alldro 3 Speed Duo.

Aceste modele vor avea ecrane IPS și procesor Cortex A9 dual core de 1.5 GHz, conform lui Lucian Peticila, general manager Allview. Compania a anunțat și lansarea unui nu model de tableta, Alldro Speed Duo. Acest terminal dublează rezoluția față de modelul Alldro Speed și oferă cei mai mulți DPI din rândul tabletelor companiei brașovene. Noul terminal vine și cu unghiuri de vizualizare de aproape 180 de grade, față de cele 80 de grade de pe Alldro Speed, iar noul model adopta și prețul inițial al lui Speed.

Tastatura virtuală care va veni la pachet cu Jelly Bean va oferi un sistem de predicție a cuvintelor, iar aplicația de camera va permite trecerea directă de la interfața foto la galeria de imagini prin mișcarea degetului pe ecran. Jelly Bean va aduce și îmbunătățiri de viteză, datorită lui Project Butter și acel nou sistem de notificări, cu detalii ale unui mail primit, de exemplu. Așteptăm cu nerăbdare să ajungă și la noi în teste noul device și prima tabletă Allview cu Android 4.1!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×