Nokia C2-06, În primele imagini; Încă neanunțat oficial!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 4.281 ori
<b>Nokia C2-06, În primele imagini; Încă neanunțat oficial!</b>După lansarea de săptămâna trecută, a modelelor Nokia X7 și E6, ne așteptam la o perioadă de acalmie a producătorului finlandez, dar iată că la capitolul scăpări de informații lucrurile nu stau deloc așa. Ceea ce vedeți mai jos sunt...

După lansarea de săptămâna trecută, a modelelor Nokia X7 și E6, ne așteptam la o perioadă de acalmie a producătorului finlandez, dar iată că la capitolul scăpări de informații lucrurile nu stau deloc așa. Ceea ce vedeți mai jos sunt imagini cu telefonul Nokia C2-06, încă neanunțat oficial de către producătorul european.

Acest model pare unul low end și aflăm de la sursa din India care a postat și fotografiile pe web că terminalul nu vine cu 3G sau WiFi. Nokia C2-06 rulează Symbian S40 6th Edition și folosește un ecran touch rezistiv, care nu răspunde prea bine la comenzi, conform celor care l-au testat. Handsetul a fost comparat cu Nokia X3-02, de asemenea dotat cu ecran rezistiv, dar unul superior acestuia.

Avem de-a face cu un slider aici, cu o clasică tastatura numerică glisantă și suport dual SIM. în plus, telefonul vine cu o cameră de 2 megapixeli fără bliț. Probabil că în curând Nokia va promova acest terminal drept "cel mai ieftin model touch de pe piață", având în vedere specificațiile sale low end, iar piața sa de desfacere va include mai ales țări din lumea a treia.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×