Nokia Ovi Maps 3D: cele mai impresionante monumente, acum pe ecranul tău În 3D! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.548 ori
<b>Nokia Ovi Maps 3D: cele mai impresionante monumente, acum pe ecranul tău În 3D! (Video)</b>După ce s-a ocupat de navigarea în interiorul clădirilor prin Nokia Indoor Navigation, compania finlandeză ne propune acum o variantă beta a lui Ovi Maps în varianta 3D. Pentru a arunca o privire asupra Pământului în 3D și a vedea cele mai...

După ce s-a ocupat de navigarea în interiorul clădirilor prin Nokia Indoor Navigation, compania finlandeză ne propune acum o variantă beta a lui Ovi Maps în varianta 3D. Pentru a arunca o privire asupra Pământului în 3D și a vedea cele mai importante puncte de reper, accesați maps.ovi.com/3d .

Există și varianta unei vizualizări 2D și trebuie să recunoaștem că acest serviciu ne amintește de un Bing Maps mai evoluat. Nokia a colaborat cu firma C3 pentru realizarea lui Ovi Maps 3D, această companie fiind un furnizor de soluții de cartografiere tridimensională. C3 se bazează pe echipamente performante de captură a imaginii, capabile să înregistreze o imagine pe secundă a unui obiect folosind până la 100 de unghiuri diferite de vizualizare.

Rezultatul este o reproducere digitală a respectivului obiect cu o precizie deosebită, fie că e vorba de o clădire, un deal, un copac sau o casă. Nokia și C3 ne oferă astfel o imagine 3D a lumii înconjurătoare printr-o hartă foarte precisă, cu o performanță de 8 până la 12 centimetri pe pixel. Avantajul hărților rezultate este realismul lor, chiar și în comparație cu Google Maps și Bing Maps. Hărțile 3D sunt disponibile deocamdată pentru orașe precum Milan, Veneția, Barcelona, Londra, Las Vegas, San Francisco și alte repere internaționale de acest gen.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×