Nokia C3, confirmat si aprobat de catre FCC

13.515 ori
<b>Nokia C3, confirmat si aprobat de catre FCC</b>Auzisem deja de Nokia C5 si Nokia C6, drept modelele care au dat startul seriei C a finlandezilor, dar iata ca aceasta gama mai include un handset, Nokia C3. Acesta a primit recent aprobarea autoritatii FCC, care a postat si urmatoarea schita a...

Auzisem deja de Nokia C5 si Nokia C6, drept modelele care au dat startul seriei C a finlandezilor, dar iata ca aceasta gama mai include un handset, Nokia C3. Acesta a primit recent aprobarea autoritatii FCC, care a postat si urmatoarea schita a telefonului.

Cunoscut si sub numele de cod RM-614, Nokia C3 este un handset in format candybar, unul destul de lat, ceea ce inseamna ca el ar putea incorpora o tastatura QWERTY. In cazul in care nu stiati, handseturile Nokia din seria C sunt axate pa interactiunea sociala dintre utilizator si persoanele sale apropiate, astfel ca o tastatura QWERTY s-ar potrivi ca o manusa.

Noua conventie Nokia asupra denumirilor telefoanelor sale indica faptul ca modelul C3 ar putea fi mai ieftin decat C5, care va costa 135 de euro. Astfel, putem spune ca acest handset va avea succes pe pietele din lumea a treia, dar acestea sunt doar speculatii si vom avea confirmarea de abia atunci cand Nokia va anunta oficial telefonul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×