Nokia C7, un telefon full touch cu camera de 8 megapixeli, scapa pe web

2.744 ori
<b>Nokia C7, un telefon full touch cu camera de 8 megapixeli, scapa pe web</b>Probabil simtind in ceafa rasuflarea Apple, Nokia scapa tot mai multe informatii despre viitoarele sale terminale mobile. Astfel, dupa ce am vazut cam ce modele vor avea finlandezii pe piata in acest an, iata ca unul dintre ele a scapat deja pe web sub...

Probabil simtind in ceafa rasuflarea Apple, Nokia scapa tot mai multe informatii despre viitoarele sale terminale mobile. Astfel, dupa ce am vazut cam ce modele vor avea finlandezii pe piata in acest an, iata ca unul dintre ele a scapat deja pe web sub forma de imagini: Nokia C7.

Acesta este un terminal full touch, cu o camera de 8 megapixeli la bord si cu un design ce aminteste de Motorola XT800 Zhishang, anuntat in decembrie 2009. Camera lui C7 va incorpora un blitz LED, iar telefonul va mai sosi cu difuzoare stereo, S60 5th Edition (sau Symbian^3) si o camera secundara, plasata deasupra display-ului.

Nokia C7

In plus, handsetul foloseste un jack audio de 3.5 mm, dupa cum se vede si in imagini si nu ne-ar mira sa vina si cu TV out. Restul specificatiilor lui Nokia C7 raman un mister, dar suntem siguri ca vom mai auzi de acest telefon in curand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×