Nokia C8, un telefon Symbian care va rămâne În stadiu de concept

Autor:  | Publicat în:  Concepte 13.546 ori
<b>Nokia C8, un telefon Symbian care va rămâne În stadiu de concept</b>După ce am văzut câteva concepte de telefoane Nokia cu MeeGo la bord și foarte interesante, a venit momentul să revenim în prezent și să aruncăm o privire asupra unui concept de telefon Symbian. Este vorba despre Nokia C8, pe care îl puteți...

După ce am văzut câteva concepte de telefoane Nokia cu MeeGo la bord și foarte interesante, a venit momentul să revenim în prezent și să aruncăm o privire asupra unui concept de telefon Symbian. Este vorba despre Nokia C8, pe care îl puteți vedea mai jos și care a fost creat de către Madgy, membru al forumului DailyMobile.

Inspirat de Nokia C7, acest telefon vine cu un display touch de 3.5 inch și suportă o rezoluție de 720 x 405 pixeli (16:9). Sub ecranul principal descoperim un display OLED de mici dimensiuni, folosit pentru notificări. Rezoluția sa este de 330 x 50 pixeli, iar ecranul afișează mesaje noi, tweet-uri și actualizări ale statusului pe Facebook.

Nokia C8

Atât partea frontală a telefonului cât și cea din spate sunt perfect plate, iar terminalul vine și cu o cameră de 12 megapixeli cu autofocus și bliț LED. Cel mai interesant aspect al lui C8 este faptul că el include un buton capacitiv touch pentru cameră, care pe viitor ar putea fi folosit drept tastă programabila. Astfel, funcțiile sale s-ar schimba în funcție de felul în care este apăsat și butoanele de volum ar putea dispărea.

Telefon Nokia C8

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×