Samsung Gem Își dezvăluie specificațiile; Încă un telefon Android 2.1

1.866 ori
<b>Samsung Gem Își dezvăluie specificațiile; Încă un telefon Android 2.1</b>Iată că deși ne pregătim să întâmpinăm prima tabletă cu Android 3.0 în februarie, încă se mai lansează terminale Android 2.1. Este cazul lui Samsung Gem, pe care îl puteți admira mai jos, model cunoscut și drept SCH-i100. &nbsp;...

Iată că deși ne pregătim să întâmpinăm prima tabletă cu Android 3.0 în februarie, încă se mai lansează terminale Android 2.1. Este cazul lui Samsung Gem, pe care îl puteți admira mai jos, model cunoscut și drept SCH-i100.

Deocamdată telefonul a fost descoperit doar cu branding Verizon, astfel că rămâne de văzut când îl vom vedea pe piață și în Europa. Printre funcțiile acestui handset se numără și tastatura virtuală Swype, plus funcții de socializare via Samsung Social Hub și jocuri JAVA. Iată și lista de specificații a lui Samsung Gem:

  • Display: touchscreen, 3.2 inch, WQVGA
  • CPU: 800MHz
  • Camera: 3.2MP
  • Memorie: 124MB, slot microsSD (până la 16GB)
  • Conectivitate: WiFi, GPS, Bluetooth, CDMA 850/1900 MHz

Conform Samsung, bateria acestui telefon rezistă până la 800 de ore în standby și 410 minute în mod convorbire, iar în ce privește prețul și data de lansare nu avem vreo informație deocamdată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×