Nokia concediază, Foxconn angajează; pregătiri pentru iPhone 5 și iPad 2?

2.283 ori
<b>Nokia concediază, Foxconn angajează; pregătiri pentru iPhone 5 și iPad 2?</b>în vreme ce Nokia a concediat recent 800 de angajați ai sediului său principal din Finlanda, producătorul chinez Foxconn a anunțat că va angaja nu mai puțin de 140.000 de noi muncitori în 2011. Vă reamintim că această companie asiatică se...

în vreme ce Nokia a concediat recent 800 de angajați ai sediului său principal din Finlanda, producătorul chinez Foxconn a anunțat că va angaja nu mai puțin de 140.000 de noi muncitori în 2011. Vă reamintim că această companie asiatică se ocupă cu producția de terminale precum Apple iPad și iPhone.

Recent, Foxconn și-a extins fabrica din Zhengzhou City, în partea de nord a Chinei, conform site-ului Digitimes. Zona de producție ocupa 140 de hectare, iar dezvoltarea sa a început din luna septembrie a acestui an. Compania chineză a construit 19 clădiri ce vor adăposti angajați care și locuiesc în parcul industrial Foxconn unde își desfășoară activitatea.

Oficialii gigantului chinez au declarat recent că se așteaptă ca această fabrică să aibă o producție cotată la valoarea de 75 de miliarde de dolari în primii 5 ani de funcționare.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×