Nokia concediază, Foxconn angajează; pregătiri pentru iPhone 5 și iPad 2?

Autor:  | Publicat în:  Foxconn 2.230 ori
<b>Nokia concediază, Foxconn angajează; pregătiri pentru iPhone 5 și iPad 2?</b>în vreme ce Nokia a concediat recent 800 de angajați ai sediului său principal din Finlanda, producătorul chinez Foxconn a anunțat că va angaja nu mai puțin de 140.000 de noi muncitori în 2011. Vă reamintim că această companie asiatică se...

în vreme ce Nokia a concediat recent 800 de angajați ai sediului său principal din Finlanda, producătorul chinez Foxconn a anunțat că va angaja nu mai puțin de 140.000 de noi muncitori în 2011. Vă reamintim că această companie asiatică se ocupă cu producția de terminale precum Apple iPad și iPhone.

Recent, Foxconn și-a extins fabrica din Zhengzhou City, în partea de nord a Chinei, conform site-ului Digitimes. Zona de producție ocupa 140 de hectare, iar dezvoltarea sa a început din luna septembrie a acestui an. Compania chineză a construit 19 clădiri ce vor adăposti angajați care și locuiesc în parcul industrial Foxconn unde își desfășoară activitatea.

Oficialii gigantului chinez au declarat recent că se așteaptă ca această fabrică să aibă o producție cotată la valoarea de 75 de miliarde de dolari în primii 5 ani de funcționare.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×