HTC Desire HD actualizat la Android 2.2.1, captura video HD Îmbunătățită

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.600 ori
<b>HTC Desire HD actualizat la Android 2.2.1, captura video HD Îmbunătățită</b>HTC Desire HD, pe care l-am testat într-o recenzie video recent, tocmai a primit o actualizare de software, care îl aduce la versiunea Android 2.2.1. Deși mulți sperau că actualizarea să implice OS-ul Android 2.3 Gingerbread, ne mulțumim cu Android...

HTC Desire HD, pe care l-am testat într-o recenzie video recent, tocmai a primit o actualizare de software, care îl aduce la versiunea Android 2.2.1. Deși mulți sperau că actualizarea să implice OS-ul Android 2.3 Gingerbread, ne mulțumim cu Android 2.2.1 deocamdată.

Această versiune se axează mai mult pe rezolvarea unor bug-uri și corectarea unor defecte de software ale terminalului. Accentul se pune pe îmbunătățirea capturii video HD, iar actualizarea se va realiza prin metoda OTA (Over the Air), pachetul software având 40 MB. Cu această ocazie HTC Desire HD va trece la versiunea de software 1.72.405.3, în vreme ce Android va ajunge la versiunea 2.2.1, cea mai nouă în cazul lui Froyo.

Dacă sunteți posesorul acestui telefon veți observa imediat o îmbunătățire a capturii realizate cu ajutorul camerei sale. Nu doar la capitolul calitate, ci și în ce privește viteza de răspuns la comenzile utilizatorului. Pe când și o actualizare la Android 2.3?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×