Nokia D1C primeşte câteva randări pe Weibo, cu un design neimpresionant, scanner de amprente frontal şi procesor Snapdragon 430 la bord

1.868 ori
<b>Nokia D1C primeşte câteva randări pe Weibo, cu un design neimpresionant, scanner de amprente frontal şi procesor Snapdragon 430 la bord</b>Nokia D1C e iarăşi subiect de discuţii azi, după ce au apărut pe Weibo 3 randări ale sale, care par să diversifice designul în 2 direcţii. Se reconfirma şi specificaţiile acestui model, scăpat deja în AnTuTu şi GeekBench, cu Android 7.0 la bord.

Nokia D1C e iarăşi subiect de discuţii azi, după ce au apărut pe Weibo 3 randări ale sale, care par să diversifice designul în 2 direcţii. Se reconfirmă şi specificaţiile acestui model, scăpat deja în AnTuTu şi GeekBench, cu Android 7.0 la bord.

Vă reamintesc că ne aflăm în trimestrul 4 al anului 2016, adică fix perioada când expira obligaţiile Nokia faţă de Microsoft, iar finlandezii au voie să producă din nou terminale mobile sub brand propriu. Revenind la Nokia D1C, acest model apare pe negru, alb şi auriu pe Weibo, iar modelul cel auriu pare diferite de celelalte, pentru că aduce şi scanner de amprente în faţă şi pare a avea camerele mai mari.

Designul în sine e mai degrabă generic, cu rama metalică rotunjită, butoane capacitive sub ecran şi un format dreptunghiular clasic. Dacă ne luăm după scăpările din benchmark-uri, acest terminal ar trebui să aibă un ecran Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 430, 3 GB RAM şi 32 GB stocare. În spate se afla o cameră de 13 megapixeli, iar în faţă una de 8 MP.

Evident, acesta nu e vreun flagship, ci mai degrabă model midrange. Aşteptam să vedem şi ce altceva ne-au mai pregătit partenerii Nokia/HMD/Foxconn.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×