LEGO Star Wars The Force Awakens Prezentare pe LeEco Le Max 2: extrem de similar cu jocul de consola, dar fără mod free roam (Video)

1.278 ori
<b>LEGO Star Wars The Force Awakens Prezentare pe LeEco Le Max 2: extrem de similar cu jocul de consola, dar fără mod free roam (Video)</b>În această vară a debutat un nou joc LEGO legat de universul Star Wars şi anume LEGO Star Wars The Force Awakens. El a ajuns şi pe mobil şi pe tableta, iar pe Android puteţi juca primele capitole gratuit, apoi pentru toate cele 24 de misiuni plătiţi 7..

În această vară a debutat un nou joc LEGO legat de universul Star Wars şi anume LEGO Star Wars The Force Awakens. El a ajuns şi pe mobil şi pe tabletă, iar pe Android puteţi juca primele capitole gratuit, apoi pentru toate cele 24 de misiuni plătiţi 7 euro. Noi îl jucăm pe LeEco Le Max 2 și am dorit să vă prezentăm doar gameplay-ul de la început, deci luaţi acest video de mai jos drept o prezentare, mai degrabă decât review.

Ce am remarcat e că jocul are o grafică excelentă, chiar şi pe mobil şi nu m-am simţit ştirbit de vreo parte a experienţei pe care am avut-o pe consolă cu acest joc. Povestea e prezentată la fel, avem şi secţiuni de cover shooter şi asamblăm mecanisme, macarale, manete şi tot felul de rampe şi platforme din componente LEGO. Avem multiple variante de asamblare şi o putem alege pe cea utilă la momentul respectiv.

Review joc LEGO Star Wars The Force Awakens, prezentat pe LeEco Le Max 2

Putem juca cu Poe Dameron, cu BB8, Rey, Finn şi restul personajelor din film, iar titlul e plin de umor, deşi parcă mai puţin decât alte jocuri LEGO din trecut. Avem stormtrooperi care se împiedică şi se fac de râs, sau un Kylo Ren şi mai emo decât în film. BB8 se va concentra pe alimentarea cu curent a porţilor electrice şi va rezolva şi multiple puzzle-uri, ce implică alinierea de simboluri sau potrivirea de forme într-un cerc.

Totul e foarte simplu şi intuitiv aici şi vă veţi bloca doar dacă nu ştiţi exact ce aveţi de asamblat la un moment dat. Avem şi o grămadă de dialog, muzica trademark şi în general o experienţă plăcută în acest joc. Veţi naviga într-un univers în care lucruri explodează, lasere zboară, apare şi Chewbacca şi Han Solo e şi el pe ecran pentru câteva minute.

Vocile sunt cele originale ale actorilor din film, dar avem şi secvenţe înregistrate special pentru acest titlu. Fanii Star Wars şi fanii LEGO cu dare de mână au toate motivele să cheltuiască 7 euro. Dacă ar fi să dau o notă, ar fi peste 9, poate 9.5. Jocul îl puteți descărca pentru Android și iOS.

Prețul lui LeEco Le Max 2 îl puteți afla de aici:

Review joc LEGO Star Wars The Force Awakens, prezentat pe LeEco Le Max 2

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×