Nokia da lovitura cu o serie de virale: antitero, stripperițele și Angry Birds În lift! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.554 ori
<b>Nokia da lovitura cu o serie de virale: antitero, stripperițele și Angry Birds În lift! (Video)</b>La doar o săptămână după ce Nokia a dat lovitura la capitolul marketing cu un concert surpriză în Times Square, acum finlandezii, sau mai bine zis ramura lor rusă promovează din nou într-un mod inedit brandul Lumia. E vorba de o abordare pe 3...

La doar o săptămână după ce Nokia a dat lovitura la capitolul marketing cu un concert surpriză în Times Square, acum finlandezii, sau mai bine zis ramura lor rusă promovează din nou într-un mod inedit brandul Lumia. E vorba de o abordare pe 3 planuri: copii, bărbați și femei. Sunt implicate 3 clipuri virale, care au strâns deja peste 2 milioane de vizualizări. Mai jos aflați despre ce e vorba!

Ei bine, ideea principală a viralului este un lift, probabil unul dintr-un mall și unul cu o cabină destul de strâmtă. Pasagerul din lift va fi asaltat brusc de o echipă antitero, care va începe să cânte "I will survive", sau de domnișoare sexy care vor dansa lasciv sau de niște păsări nebune din Angry Birds. Acestea din urmă sunt de fapt câțiva angajați hiperactivi îmbrăcați în costumele faimoase de porci sau păsări. Scopul aici este șocul și divertismentul, respectiv eye candy pentru domni cu acele domnișoare îmbrăcate sumar și care dansează într-un lift strâmt.

Nokia Rusia a dat lovitura și observați că la etajul la care se oprea liftul se vedea mare simbolul Lumia pe ușa sa: tile-uri colorate și ecranul lui Lumia 800/710. Oare pe când un viral de acest gen și la noi, mai ales că seria Lumia a debutat oficial la noi în țara pe 3 aprilie? Ar merge un viral de genul acesta: 100 sau 200 de oameni într-o sală de cinema dintr-un mall din România, se stinge lumina, apar tile-uri colorate pe ecranul din sală și apoi apar și niște circari care jonglează prin public cu perne fosforescente în formă de tile-uri. Toată lumea primește una și toți sunt fericiți. Ce ziceți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×