Nokia da lovitura? Telefonul N8, cel mai (pre)comandat din istoria companiei!

2.470 ori
<b>Nokia da lovitura? Telefonul N8, cel mai (pre)comandat din istoria companiei!</b>Nokia a anuntat recent o noua performanta, prin realizarea unui numar foarte ridicat de pre-comenzi pentru telefonul N8. Cameraphone-ul de 12 megapixeli, a carui recenzie am realizat-o recent, este primul smartphone Symbian^3 din lume si deja face valuri,...

Nokia a anuntat recent o noua performanta, prin realizarea unui numar foarte ridicat de pre-comenzi pentru telefonul N8. Cameraphone-ul de 12 megapixeli, a carui recenzie am realizat-o recent, este primul smartphone Symbian^3 din lume si deja face valuri, promitand sa devina unul dintre cele mai bine vandute modele din istoria producatorului sau.

Desi Nokia a confirmat recordul de pre-comenzi pe Twitter, nu a oferit si un numar oficial de unitati, dar banuim ca el sunt de ordinul milioanelor. In ciuda faptului ca Symbian^3 nu este cea mai inovatoare platforma, acest handset atrage publicul, cel mai probabil datorita camerei performante si pretului rezonabil, in comparatie cu dotarile oferite.

Daca software-ul lui N8 are unele probleme ce trebuie rezolvate, acestea isi vor gasi rezolvarea odata cu lansarea primelor actualizari pentru acest OS. Astfel aflam ca nu mai putin de 50 de aspecte vor fi imbunatatite odata cu actualizarile de la inceputul lui 2011. Printre ele se va numara si implementarea unui nou browser, una dintre doleantele noastre din recenzie.

Nokia afirma ca peste 100 de operatori internationali de telefonie includ N8 in oferta lor in peste 40 de tari. Sunt sanse mari sa vedem chiar si 10 milioane de unitati ale terminalului vandute pana la finalul anului. Credeti ca e posibila o asemenea performanta?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×