Nokia dată În judecată de un acționar pentru... lipsa de succes a lui Windows Phone?!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.025 ori
<b>Nokia dată În judecată de un acționar pentru... lipsa de succes a lui Windows Phone?!</b>Sună cel puțin bizar să auzi că Nokia a fost dată în judecată de unul dintre acționarii săi pentru simpul motiv că Windows Phone nu a înregistrat performanțele scontate. Ei bine, o astfel de acțiune legală există și a fost înaintată...

Sună cel puțin bizar să auzi că Nokia a fost dată în judecată de unul dintre acționarii săi pentru simpul motiv că Windows Phone nu a înregistrat performanțele scontate. Ei bine, o astfel de acțiune legală există și a fost înaintată împotriva companiei finlandeze de către Robert Chmielinski.

Acesta este un investitor și un deținător de acțiuni în cadrul companiei Nokia, iar procesul se bazează pe faptul că Nokia și-ar fi indus investitorii în eroare, promițându-le succesul lui Windows Phone. Astfel, aceștia ar fi investit masiv în producătorul nordic, având încredere în succesul seriei Lumia. Avocații lui Chmielinski afirma că Nokia ar fi promis că trecerea la platforma Windows Phone i-ar restabili poziția de succes pe piață.

Totuși promisiunea nu s-a împlinit, iar ca mărturie stau cele 2 milioane de terminale Windows Phone vândute în primul trimestru al acestui an, din totalul de 12 milioane de smartphone-uri vândute de Nokia. Finlandezii au răspuns la acest proces, care mie mi se pare ridicol, afirmând că analizează atent plângerile făcute și că este la curent cu evoluția problematică a lui Windows Phone. Nokia are de gând să se apere la tribunal și nu va ceda acest duel, care i-ar afecta imaginea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×