5 moduri În care Samsung Galaxy S III ar fi putut să arate mai bine decât acum!

2.918 ori
<b>5 moduri În care Samsung Galaxy S III ar fi putut să arate mai bine decât acum!</b>Hai să o recunoaștem: Samsung Galaxy S III nu arata atât de bine pe cât am fi dorit. și nu că ne-am imaginat designuri fanteziste, dar telefonul parcă amintește de un Corby mai mare, atunci când este privit din spate. Formele rotunjite și...

Hai să o recunoaștem: Samsung Galaxy S III nu arata atât de bine pe cât am fi dorit. și nu că ne-am imaginat designuri fanteziste, dar telefonul parcă amintește de un Corby mai mare, atunci când este privit din spate. Formele rotunjite și carcasa plastificata au făcut pe destul de mulți fani să strâmbe din nas. Mobilissimo vă prezintă 5 moduri în care Galaxy S III ar fi putut arăta mai bine. Vom exemplifica pe baza unor concepte.

1) Ecran edge to edge, butoane capacitive

E simplu, avem aici un concept al lui Hafizoff care implică un terminal lung, cu ecran edge to edge, butoane capacitive și o carcasă din metal, sau măcar o zonă metalică protectoare în jurul ecranului, care să îi ofere tărie și să evite ciobirea să. Bonus, avem o cameră de 12 megapixeli și rezoluție 1080p.

Lățime mare, alură de Note

2) Lățime mare, alură de Note

Această imagine a făcut furori pe web în decembrie 2011, când se zvonea că așa va arăta de fapt Galaxy S III. Aparent avem aici un terminal cu ecran de 5 inch, evident edge to edge, câteva iconuri foarte interesante în zona inferioară a ecranului, rezoluție 1080p și camera de 12 megapixeli. Carcasa telefonului arata fantastic, este metalizata și mată. Widgetul ceas a făcut și el furori.

Împrumutând de la Nokia N9

3) împrumutând de la Nokia N9

Această variantă împrumuta puțin de la Nokia N9, mi se pare mie. Se păstrează butonul fizic Home și avem o protuberantă în partea din spate jos, care îmi amintește de Samsung Galaxy S îI. Telefonul are o ramă metalică în jurul său, care îi conferă un aspect elegant.

Un Galaxy Nexus mai pătrățos

4) Un Galaxy Nexus mai pătrățos

Imaginați-vă un Samsung Galaxy Nexus cu carcasa pătrată, mai subțire, eventual rezoluție crescută și camera de 12 megapixeli. Butoanele sunt capacitive, avem Android 4.0 la dispoziție, iar senzorul camerei aproape că nu iese deloc din linia carcasei, fiind extrem de discret integrat.

5) Surpriză!

5) Surpriză!

Da, așa ar fi putut Samsung Galaxy S III să arate mai bine, fiind aproape de direcția de design a lui HTC One X. HTC ne-a surprins plăcut cu acest telefon, în vreme ce Samsung nu ne-a uimit deloc.

Vă aștept cu idei, comentarii și propuneri pe această temă!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×