Nokia discuta despre noile interfate, deschide un centru de cercetare in Hollywood

1.038 ori
<b>Nokia discuta despre noile interfate, deschide un centru de cercetare in Hollywood</b>Nokia tocmai a anuntat ca a deschis un nou laborator de cercetare in Hollywood, California, finlandezii prezentand si planurile lor de viitor in legatura cu acest nou centru. Nokia a afirmat ca va dezvolta noi interfate, "care vor descoperi rolul corpului...

Nokia tocmai a anuntat ca a deschis un nou laborator de cercetare in Hollywood, California, finlandezii prezentand si planurile lor de viitor in legatura cu acest nou centru.

Nokia a afirmat ca va dezvolta noi interfate, "care vor descoperi rolul corpului uman si al miscarilor umane in formele naturale de interactiune". Cel mai mare producator de telefoane din lume si-a manifestat intentia de a colabora cu media locala si cu industria divertismentului atat de bine reprezentata in Hollywood.

In plus, finlandezii pot profita de faptul ca se afla in apropierea mintilor luminate de la UCLA (University of California Los Angeles) pentru a atrage viitoare sperante ale cercetarii. Centrul de cercetare Nokia din Hollywood va permite dezvoltarea unor tehnologii mobile ce vor avea implicatii in industria media (film, TV, Internet, muzica si jocuri).

Sursa: Unwiredview.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×