Update-ul de software iPhone 2.2 disponibil acum

1.393 ori
<b>Update-ul de software iPhone 2.2 disponibil acum</b>Daca sunteti posesorii unui iPhone 3G si doriti sa ii faceti update-ul la cea mai noua versiune de software (2.2), atunci va trebui sa aflati intai ce imbunatatiri aduce el telefonului produs de Apple. Avem de-a face cu un update gratuit, care ofera...

Daca sunteti posesorii unui iPhone 3G si doriti sa ii faceti update-ul la cea mai noua versiune de software (2.2), atunci va trebui sa aflati intai ce imbunatatiri aduce el telefonului produs de Apple.

Avem de-a face cu un update gratuit, care ofera publicului servicii ca Google Street View, ghidare si directionare pentru pietonii si pasagerii din transportul in comun, location sharing prin email si o varianta upgradata a browserului Safari. Printre imbunatatirile aduse lui iPhone se numara rezolvarea problemelor cu apelurile intrerupte sau cu procesul de setup al acestora.

Si la capitolul email descoperim imbunatatiri, de vreme ce nu vor mai exista mailuri pierdute, iar cele wide HTML vor fi mai bine formatate. Software-ul 2.2 mai ofera utilizatorului si suport pentru podcasturi, care pot fi descarcate prin iTunes, cu ajutorul unei conexiuni WiFi sau prin reteaua de telefonie disponibila.

In cele din urma, trebuie sa mentionam calitatea audio mai buna a mesajelor Visual Voicemail si faptul ca putem dezactiva functia de auto-corectare din meniul de setare a tastaturii.

Sursa: Apple.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×