Nokia Drive va sosi pe toate telefoanele Windows Phone 8

1.052 ori
<b>Nokia Drive va sosi pe toate telefoanele Windows Phone 8</b>Ieri în cadrul anunțului oficial al lui Windows Phone 8 am aflat și că Nokia Drive va sosi în viitor pe toate telefoanele WP8, indiferent de producătorul lor. Astfel, vom avea soluția de navigare de la Nokia și pe terminale HTC, Huawei sau...

Ieri în cadrul anunțului oficial al lui Windows Phone 8 am aflat și că Nokia Drive va sosi în viitor pe toate telefoanele WP8, indiferent de producătorul lor. Astfel, vom avea soluția de navigare de la Nokia și pe terminale HTC, Huawei sau Samsung, de exemplu.

Nokia Drive oferă navigare turn by turn pentru utilizatori din peste 110 țări. Finlandezii au detaliat recent pe site-ul lor atuurile soluției lor navigaționale, care oferă hărți pentru pește 190 de țări în peste 50 de limbi diferite. De asemenea aflați că Nokia colectează informații de la utilizatorii Nokia Drive și autoritățile locale pentru a furniza alerte de trafic în 26 de țări și rerutare dinamica în caz de ambuteiaje, accidente și alte probleme de trafic.

Sunt incluse și hărți de interior pentru peste 5.000 de malluri, gări, aeroporturi, arene sportive și alte asemenea edificii din 35 de țări. Trasarea rutelor se poate face atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni (cu tot cu scurtături și poteci în peste 400 de orașe) și pentru cei care iau transportul în comun (în peste 100 de orașe). și toate acestea le veți avea în Windows Phone 8.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×