Windows Phone 7.5 sau Mango - noi detalii

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.660 ori
<b>Windows Phone 7.5 sau Mango - noi detalii</b>Se vorbește de foarte mult timp de acest update al platformei Windows Phone 7 de la Microsoft. De luna trecută a primit și un nume oficial - Windows Phone 7.5 pe lângă cel de Mango cu care era alintat, cu ghilimele de rigoare, pe blogurile de...

Se vorbește de foarte mult timp de acest update al platformei Windows Phone 7 de la Microsoft. De luna trecută a primit și un nume oficial - Windows Phone 7.5 pe lângă cel de Mango cu care era alintat, cu ghilimele de rigoare, pe blogurile de tehnologie din .com. Spre sfârșitul lui mai 2011 ar trebui ca mare parte din cei ce utilizează telefoane cu WP7 să instaleze noua versiunea de soft. O serie dintre noutățile ce se pare că vor fi încorporate de WP 7.5 le aveți mai jos:

1. Battery Management

Va fi integrat și multi-tasking ceea ce va duce la un consum mai rapid al energiei stocată în baterie. Tocmai de aceea va fi implementat un management mai bun și în zona de setări se vor putea configura o sumă de caracteristici care vor ajuta utilizatorul să obțină o autonomie mai mare sau performanțe de top;

2. Wi-Fi hotspot

Vorbim de o funcție devenită clasică pe terminale Android. Este utilă atunci când vrei să oferi acces și către alte deviceuri wi-fi, dar mare grijă dacă te bazezi pe sutele de mb oferite de companiile de telefonie mobilă.

3. Messaging

Facebook chat va fi disponibil spre a fi utilizat alături de suita din care face parte și Windows Live Messenger, AOL Instant Messenger (în România nu este prea cunoscut). People Hub îți va arăta la care dintre aceste servicii online ești conectat și atunci când vei trimite un sms va apărea o fereastră de tip pop-up care va întreba pe care dintre ele dorești să le utilizezi spre a comunica sau transmite mesajul către persoana respectivă.

4. Office Hub

Microsoft ar trebui să beneficieze de experiența dobândită cu Office și se pare că va fi disponibilă editarea online din browserul mobil IE9. Google mizează în această zonă pe Docs și ar fi logic ca rivalul american să contraatace cu docs.live.net via SkyDrive.

5. Games Hub

Jocurile din Xbox 360 vor fi optimizate spre o mai bună comunicare cu platforma Windows Phone 7 astfel încât experiența oferita utilizatorului să fie superioară. Vom vedea în curând despre ce va fi vorba.

7. People Hub

O caracteristică ce fusese integrată pe mai vechile Windows Mobile 6x ce permite trimiterea unui mail sau mesaj către un grup șii toate dintr-o singură mișcare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×