Nokia E61i, upgrade la originalul E61

3.130 ori
<b>Nokia E61i, upgrade la originalul E61</b>Genialul E61 deja a primit un upgrade, reprezentat nu doar prin "i"-ul din coada numelui sau, ci si prin rezolvarea problemei cu camera pe care o avea modelul original. Care era aceasta problema? Ei bine...lipsa unei camere, lucru inacceptabil pentru un...

Genialul E61 deja a primit un upgrade, reprezentat nu doar prin "i"-ul din coada numelui sau, ci si prin rezolvarea problemei cu camera pe care o avea modelul original. Care era aceasta problema? Ei bine...lipsa unei camere, lucru inacceptabil pentru un telefon de noua generatie.

E61i aduce o camera de 2 megapixeli atat de necesara primului model, care va avea si functia de inregistrare video. Toate celelalte trasaturi raman neschimbate, ecranul QVGA va suporta 16 milioane de culori, iar terminalul va fi dotat cu UMTS, Wi-Fi si suport avansat pentru e-mail.

O alta schimbare o reprezinta memoria interna de 60 MB a lui E61i, asta in conditiile in care E61 avea cu 15MB mai multa memorie. Noua versiune a terminalului suporta carduri de memorie MicroSD (Transflash), in vreme ce modelul anterior suporta carduri Mini SD. Tastatura a devenit mai avansata cu ajutorul butoanelor Navi si One touch, iar telefonul ruleaza pe cea de-a treia editie a Series 60.

Disponibil de la jumatatea lui 2007, E61i nu are inca un pre anuntat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×