Nokia 3110, intoarcerea unui clasic

2.130 ori
<b>Nokia 3110, intoarcerea unui clasic</b>La Congresul 3GSM de la Barcelona, Nokia si-a prezentat noul 3110 clasic, un telefon pentru oamenii care depind de conectivitate si isi pretuiesc achizitiile. Avand un pret rezonabil (150 de euro), 3110 va fi dotat cu o carcasa destul de groasa si o...

La Congresul 3GSM de la Barcelona, Nokia si-a prezentat noul 3110 clasic, un telefon pentru oamenii care depind de conectivitate si isi pretuiesc achizitiile. Avand un pret rezonabil (150 de euro), 3110 va fi dotat cu o carcasa destul de groasa si o antena destul de mare pentru standardele actuale.

Nu pot fi trecute cu vederea alte caracteristici ale acestui telefon, cum ar fi incorporarea unei camere de 1.3 megapixeli sau a unui radio FM stereo. Sa nu uitam de eternul player de muzica si de atat de necesarul Bluetooth, prezente pe mai toate modelele Nokia de succes. Avand un design urban si robust, telefonul este un triband (EGSM 900, GSM 1800/1900) care poate fi folosit oriunde, de la avion la autobuz.

Acest telefon poate fi customizat cu o gama larga de alte gadgeturi, cum ar fi noul Nokia Bluetooth Display Car Kit CK-15W, care permite o folosire mai usoara a mobilului in masina personala. Cu ajutorul unui display color de 2.2 inch, soferii fani Nokia vor putea vedea si utiliza functii de apelare, fiind capabili sa modifice setarile pentru volum sau sa accepte sau termine convorbiri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×