Nokia E63 disponibil in State, in rosu si albastru, la pretul de 279 dolari

2.024 ori
<b>Nokia E63 disponibil in State, in rosu si albastru, la pretul de 279 dolari</b>Dupa ce telefonul a aparut pe web in urma cu mai bine de jumatate de an, iata ca Nokia E63 a fost lansat oficial in SUA. El este disponibil acum la reprezentantele Nokia din New York si Chicago, dar si la retaileri independenti si online, la pretul de 279...

Dupa ce telefonul a aparut pe web in urma cu mai bine de jumatate de an, iata ca Nokia E63 a fost lansat oficial in SUA. El este disponibil acum la reprezentantele Nokia din New York si Chicago, dar si la retaileri independenti si online, la pretul de 279 dolari.

Veti putea achizitiona handsetul in varianta rosie, un cadou atractiv de Valentine's Day, sau poate veti prefera varianta albastra, daca nu sunteti adeptul sarbatorii anterior mentionate. Terminalul dispune de o tastatura full QWERTY, un ecran de mari dimensiuni, trasaturi care il fac ideal pentru scrierea SMS-urilor, instant messaging, email si social networking.

Handsetul reprezinta un hibrid dintre functiile business si cele destinate publicului de masa, iar terminalul poate functiona in 2 moduri: corporate si personal, mai ales la capitolul email. Nokia E63 suporta web browsing full, conectivitate 3G, WiFi si soseste cu o camera de 2 megapixeli si un jack audio de 3.5 mm.

Telefonul vine cu un abonament pe 12 luni la serviciul Nokia Files on Ovi, ce include 1 GB spatiu de stocare online.

Sursa: Nokia.com

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×