ZTE va prezenta 10 smartphone-uri la Mobile World Congress

2.329 ori
<b>ZTE va prezenta 10 smartphone-uri la Mobile World Congress</b>Si noi credeam ca Samsung are multe telefoane de prezentat! Dupa ce am asistat la "scaparea" pe web a peste 15 telefoane Samsung, in avampremiera showului MWC 2009, de la Barcelona, iata ca aflam ca si ZTE are un numar impresionant de handseturi, pe care...

Si noi credeam ca Samsung are multe telefoane de prezentat! Dupa ce am asistat la "scaparea" pe web a peste 15 telefoane Samsung, in avampremiera showului MWC 2009, de la Barcelona, iata ca aflam ca si ZTE are un numar impresionant de handseturi, pe care le va anunta in cadrul acestui show.

ZTE a anuntat ca va prezenta 10 smartphone-uri noi la Mobile World COngress 2009, inclusiv modele customizate pentru Vodafone si China Mobile. Cel mai important handset va fi VF1231, el fiind dezvoltat special pentru Vodafone si putand fi considerat un smartphone low-end, bazat pe platforma Windows Mobile si dotat cu un chip ce suporta conectivitate GSM/EDGE.

Terminalele ZTE sunt bazate pe cele mai noi versiuni ale lui Windows Mobile, iar seria noua de handseturi va fi expusa la Mobile World Congress, la standul companiei, care se va afla in Holul 8, B127. Acolo veti descoperi o zona speciala, dedicata noilor modele.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×