Nokia E66, sliderul S60 anuntat oficial

7.196 ori
<b>Nokia E66, sliderul S60 anuntat oficial</b>Dupa anuntarea oficiala a lui Nokia E71, Nokia face "dubla" anuntand si terminalul E66, un slider S60 cu specificatii asemanatoare cu cele ale primului handset mentionat. Il vom vedea pe E66 pe piata in cel de-al treilea trimestru al anului la un pret de...

Dupa anuntarea oficiala a lui Nokia E71, Nokia face "dubla" anuntand si terminalul E66, un slider S60 cu specificatii asemanatoare cu cele ale primului handset mentionat. Il vom vedea pe E66 pe piata in cel de-al treilea trimestru al anului la un pret de sub 500 de dolari.

Telefonul suporta conectivitate GSM, EDGE, WCDMA si HSDPA si include o camera de 3.2 megapixeli, cu auto-focus plus o camera frontala pentru videoconvorbiri. Adaugati conectivitate WiFi, A-GPS si web browsing la 3.6 mbps pe lista de specificatii pentru a va da seama cu ce fel de "monstru" avem de-a face. Experienta de browsing va fi completa cu ajutorul display-ului QVGA de 2.4 inchi, iar toate aceste dotari se vor "ascunde" intr-o carcasa cu o grosime de doar 13.6 mm.

O modificare interesanta pe care o implementeaza Nokia este tasta care face trecerea de la modul business la cel casual, permitandu-va sa treceti de la documentele oficiale si email la conturile personale si functii de divertisment. De asemenea, veti putea trece de la modul de afisare standard la cel landscape, intorcand telefonul, prin intermediul accelerometrului. Bateria lui Nokia E66 rezista 14 zile in mod standby, 7.5 ore in mod convorbire GSM si 3.5 ore in mod convorbire 3G.

Veti folosi la maxim cei 110MB de memorie interna sau veti apela la un card microSD de 8GB, daca acestia nu sunt de ajuns. Telefonul va sosi in 2 variante, una "gri otel", iar cealalta "alb otel".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×