Nokia E71 in secret sub privirile noastre, fotografiat cu un Sony Ericsson

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.593 ori
<b>Nokia E71 in secret sub privirile noastre, fotografiat cu un Sony Ericsson</b>Persoana care a avut norocul sa admire acest telefon mobil este cu siguranta ironica, de vreme ce a facut poza noului Nokia E71 cu ajutorul unui telefon Sony Ericsson. Dupa ce vedem initial acest terminal in ianuarie, acum iata inca o serie de imagini...

Persoana care a avut norocul sa admire acest telefon mobil este cu siguranta ironica, de vreme ce a facut poza noului Nokia E71 cu ajutorul unui telefon Sony Ericsson.

Dupa ce vedem initial acest terminal in ianuarie, acum iata inca o serie de imagini "scapate" cu handsetul, care ne sporesc interesul pentru acesta. Singurul feature despre care aflam cu aceasta ocazie este camera de 3.2 megapixeli cu autofocus si tastatura QWERTY, in cazul in care nu stiati deja. Este foarte posibil ca telefonul sa fie de fapt Nokia E66, dar nu ne putem pronunta pana ce nu vom beneficia de un anunt oficial Nokia sau de o galerie de imagini cu acest terminal, fotografiat din toate unghiurile.

Nokia este gata sa cucereasca si piata oamenilor de afaceri si a fanilor BlackBerry, lansand acest telefon, dupa ce de abia va anuntasem ca gigantul finlandez a "adus pe lume" 2 noi terminale multimedia din seria XpressMusic. Acestea sunt adresate unui public tanar si meloman, generatia iTunes si iPod, care trebuie reconvertita de la pasiunea pentru Sony Ericsson Walkman.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×